Educació

Els últims micos de la cadena educativa


Mestres substituts.

La majoria de persones que ens dediquem al digne ofici de mestre i que estem en aquell moment anterior a l’interinatge, estem bastant descontentes.

És propi de la feina del substitut comportar una situació de desplaçaments i canvis constants de companys, d’alumnes, de centres. Adequar la vida a la incertesa i a la provisionalitat.

Tot plegat, gràcies a la gestió de la conselleria, s’ha complicat encara una mica més.

Nomenaments telemàtics

De tot això que diré se n’ha parlat àmpliament durant els darrers mesos . És ben coneguda l’oposició frontal de mestres i sindicats als ben intencionats però poc reeixits nomenaments telemàtics.

Aquesta “evolució” dels nomenaments que  hauria d’haver servit per agilitzar tràmits, per evitar desplaçaments innecessaris als SSTT en cada acte de nomenament, està essent tristament coneguda per d’altres vessants poc encoratjadores.

Substituir el tracte humà en l’acte del nomenament comporta suprimir la transparència, la claredat i la justícia del  mecanisme. S’ha perdut la seguretat de la tria presencial. Una seguretat que trobem tan a faltar en aquest moment on el desconcert s’agreuja per un el ritme de contractació rovellat i coix.  Com tantes coses rovellades i coixes en el nostre entorn, exceptuant les ganes de treballar i d’entendre’ns. Per tota la resta, gràcies senyors per donar-nos feina.

Anuncis
Estàndard

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s