Uncategorized

Les aventures d’un home mort


-I-

No esperava trobar-se res més enllà de la vida. La mort, només era aquella secció neta que posava fi al més ençà. Un ençà sense enllà experimentable, tanmateix. Això ho havia sentit a una conferència del mestre Terricabras i en Joan, allò que deia en Terricabras ho trobava molt raonable.

La vida, abans de dinyar-la definitivament -un dia parlarem més estesament de les quasi infinites maneres de no morir-se definitivament- se li havia presentat sense massa estridències. Havia viscut com un home bo, amb reduïdes possibilitats de ser corromput. Vivia en un poble tranquil i era solter. No havia tingut, així, cap persona al costat que l’allunyés del cantó lluminós de la vida.  Ningú que l’esperés a casa a una hora determinada; ningú pel qual deixar el tabac o l’embotit; Ningú que l’impedís tenir la seva col·lecció de trolls, col·locada amb rigor militar, damunt la tele. Damunt el capçal del llit. Al cim de la nevera. A cada lleixa de la seva bonica, poblada casa.

Anuncis
Estàndard

2 thoughts on “Les aventures d’un home mort

 1. sense estat civil ha dit:

  fan pensar al mès pintat les seves aparicions escrites, penjades a l’espectacle de la seva Càpsula-

  estic seriosament parlant de vostè.

  tambè estic segur, que en una altre estat , civil o no, de la meva fantàstica traginada vida dels vius, tindrè la inmensa alegría, de veure un objecte ùnic sobre la meva calaixera, aquella …la dels catifets.

  UN PREMI LITERARI , EL MILLOR DE TOTS!!!

  LA DONA MES FANTASTICA I LA PERSONA MILLOR, SERA VOSTE, NÈSTIC BEN SEGUR, COMETA VENUS RESPLANDENT, NO DEIXI DÈSCRIURE CADA DIA , EN LA SEVA NOVA CASA, PLENA DE FITES PER ACONSEGUIR.

  BEN ASTURAT PER TANTA DOLÇURA CONDESCENDENMENT IRONICADA, REBI UN PETO BEN FORT, AMB TOT ALLÒ QUE DEMA FACI. D I M E C R E S, QUE PASSARÀ VICTORIOS,COM TOTA EN LA SEVA LLUMINOSA I JOVE VIDA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s