Uncategorized

La millor cosa que et pugui passar és estimar i ser estimat


Amants que correu pel món sense fronteres. Que feu saltironets pels indrets de la cosmopolitanisme. Que us beseu pels bancs dels parcs públics avui més que mai. Que també celebreu Halloween amb la mateixa emoció.  Que envieu targetes amb frases romàntiques, d’aquestes gratuïtes que es troben per la xarxa. Que trepitgeu la floristeria buscant una flor adient (i aquest cop no és per cap mort). Que deixeu anar per la boca les papallonetes de l’estómac avui, dia de Sant Valentí, us desitgem sort si comenceu o per molts anys si continueu. I si no heu trobat l’amor, compreu bombons igualment, la xocolata sempre va bé. Us ho dic jo que n’he menjat molta.

Dels que s’estimen més estimar-se per Sant Jordi, d’aquests que avui aixequen la cella amb aire indiferent, ja els felicitarem aquell altre dia, tan diferent, tan nostrat. El dia que els enamorats es  besen per les rambles i les places, alguns amagats rere un best-seller obert. El dia on s’envien roses vermelles i espigues, a poder ser d’aquestes gratuïtes que es troben per Internet. El dia que s’omplen de sospirs gairebé tots els pits (i aquest cop no és pel Barça). D’aquells d’aquest dia, del dia que s’alliberen les papallones de l’estómac, de  la butxaca i dels calaixos editorials, ja els felicitarem aleshores. Els desitjarem sort si comencen o per molts anys si continuen. I si no han trobat l’amor, els recomanarem que comprin algun llibre, comprar (llibres) sempre va bé. Us ho dic jo que n’he comprat molts.

Anuncis
Estàndard

2 thoughts on “La millor cosa que et pugui passar és estimar i ser estimat

  1. la iaia més enamorada del món mundial ha dit:

    Espectacular com sempre!!!

    A qui no el pot agradar llegir una prosa amb sorna (de les bones, amb tot l’amor del teu cor i de la sesera, casi que diría de la panxa , amb papallones, no de les del Dunkan, sino les que tenen ales.)

    Volar com les libélules, sense ales , pk elles són el teu esperit, la teva ànima, volar sempre, amb persones que creuen en tu, i que estimes i que elles t’estimen, què vols més del veritable suc de la vida ? el suc de taronja que un día que no es pot oblidar mai dels mais /,vas dir que el teu noi, t-he’l portaría enmig dels llençols blancs, i que et faría riure , que et fa riure, que el suc de la licuadora no pugui borrar la bellesa en que vas pronunciar aquelles hermoses estrofes , recordant la teva estimada Nuri. Amb amor , no dels sants Valenti ni de sant Jordi, sino en el verdader de la teva mare, i dels que t’estimem.

    Dedicat a la marona de la Jana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s