Uncategorized

Amb el cul, cul, cul


joan-2

(Ilustració de Dani Cruz)

Ara recordo els dies de calor sufocant d’aquest cap de setmana, quan xapotejàvem des de primera hora i després, passàvem el migdia llegint entre corrents d’aire que, aleshores, semblaven estar de part nostra. Fins i tot ens giraven les pàgines. Fins i tot ens apartaven els cabells de la cara perquè poguéssim llegir més còmodament.

 Jo llegia La pell freda, per aprendre com s’escriu una bona història. El meu company de fatigues seguia amb la biografia de Neruda, perquè li fascina com es pot escriure tan meravellosament quan el tema és la vida d’un mateix. La Jana localitzava cavalls, xais i pollets al llibre temàtic de la granja, molt útil per aprendre a fer sorollets animals i caure bé a tothom.

 Després, despreocupats i desimbolts, fèiem el camí de ronda fins a Platja d’Aro. Ens aturàvem una mica a cada cala a fer el merda i, gotejant encara d’aigua i sal, continuàvem el passeig tot cantant cançons infantils. I ho fèiem a ple pulmó i sense vergonya, perquè la criatura (la del cor i la de la motxilla) ens ho demanaven. Crec que l’enèsim membre amb  què ballava en Joan petit, ens va acabar de matar.

 I així estem avui, dies després, fets un nyap, arrapats al sofà, febrils i empastats d’amoxicilina, amb unes amígdales que són tan grans que crec que ja es poden emancipar i anar per lliure. Ens n’alegraríem molt. Després, que vinguéssin a dinar els dissabtes i prou. Enraonaríem una estona i se’n tornaríen a casa seva, amb algun tupper i algun bon consell de pare.

Anuncis
Estàndard

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s