Les generacions espontànies


coberta-generacions-espontanies_web_a7877b9a0265b9d2c6189dfc8cd675cbL’Eva té la seva primera entrevista després d’una llarga temporada sense oportunitats. Decidida a aconseguir la feina, desplega el seu currículum, farcit d’experiències efímeres i heterodoxes. Resseguint-les traçarà un mapa de la seva personalitat, marcada per una tossuderia incombustible i una visió curiosa del món que l’envolta, i convertirà el que havia de ser una entrevista formal en una conversa fluïda i desacomplexada.

Amb un estil atrevit i precís, Mar Bosch ens ofereix un text que beu de l’herència de Pere Calders, on la realitat i l’imaginari esdevenen còmplices. Les generacions espontànies és una crònica insòlita i esbojarrada, extensible a una generació desesperada i flexible, que esdevé un decàleg d’estratègies per subsistir mentre perseguim la idea d’una vida convencional.

 

Recull de premsa

El dia de fúria ha arribat (Time Out Barcelona, 22 juliol 2016)

“Mar Bosch publica una sàtira de la generació de la precarietat laboral, i en Josep Lambies l”entrevista”

Mar Bosch, l”atreviment del talent” (Sebastià Benassar) Bearn, 2 juny 2016

Quinze llibres essencials per a aquest estiu Ara Llegim, 16 juliol 2016

Les generacions espontànies és una crònica insòlita i esbojarrada, extensible a una generació desesperada i flexible, que esdevé un decàleg d”estratègies per subsistir mentre perseguim la idea d”una vida convencional.

És la vida espontània i punt (Culturas – La Vanguardia, 25 juny 2016)

“Una noia busca feina: ha estat biòloga, ha maquillat morts, ha estat detectiu, filla i néta substituta. L’humor absurd de Mar Bosch Oliveras”

“Mar Bosch: ‘melampyrum’ a les nostres vides” Núvol.com, 23 juny 2016

“La construcció narrativa de Les generacions espontànies recorda els diferents nivells de profunditat que fan servir les bones pel·lícules d’animació: la lectura superficial, entorn una aventura onírica, fantàstica i trepidant, dissimula unes reflexions potents.”

“Quiero ser Jessica Fletcher” (Laura Fernandez)  El Mundo, 23 juny 2016

“Mar Bosch Oliveras construye su fascinante segunda novela, ‘Les generacions espontànies’, a partir del currículum de una chica que ha cumplido todos sus sueños de niña.”

“Mar Bosch: Calders, el fantàstic i la singularitat”   Vilaweb.cat, 17 juny 2016

L”Eva té la seva primera entrevista després d”una llarga temporada sense oportunitats. Decidida a aconseguir la feina, desplega el seu currículum, farcit d”experiències efímeres i heterodoxes.

“El insólito currículum de una chica rarita”  (El Periódico, 17 juny 2016)

“Les generacions espontànies és una crònica insòlita i esbojarrada, extensible a una generació desesperada i flexible, que esdevé un decàleg d”estratègies per subsistir mentre perseguim la idea d”una vida convencional”.

“Mar Bosch: explorar la diferència des de la rialla”  Núvol.com, 16 juny 2016

“Mar Bosch és amiga de l’ambigüitat i no se n’amaga.”

El món laboral és una metàfota perfecta d’aquesta societat dominada per la cordialitat i la hipocresia” (Anna Ballbona. El temps 13/8/2016)

 

Mar Bosch_18

Mar Bosch Oliveras @SílviaPoch. Les generacions espontànies.